Зустріч з правоохоронними органами

Зустріч з правоохоронними органами

У п’ятницю (22.09) у Твіржанському НВК в рамках правовиховної роботи з підлітками з метою запобігання вживання алкоголю та протиправної поведінки відбулася зустріч старшокласників із представниками правоохоронних органів та соціальної служби у справах дітей та молоді.
На зустрічі були присутні начальник Мостиського РВ КВІ УДПтСУ у Львівській області Костишин Олена Сергіївна ;фахівець(із соціальної роботи зі суб’єктами пробації) Мостиського РВ КПІ Грицалик Марія Ярославівна; провідний інспектор Мостиського РВ КПІ Жабич Руслан Володимирович; провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Мостиського РЦ СССДМ Вінярська Мар’яна Любомирівна; провідний спеціаліст з відділу профілактики бездоглядності та правопорушень серед дітей СцСД Пушкар Степан Васильович.
Вінярська М.Л. провела лекцію з учнями про вплив алкоголю на організм підлітка. Начальник кримінальної виконавчої служби Костишина Олена Володимирівна розкрила учням сутність роботи кримінальної виконавчої служби з підлітками,які потрапляють на облік. Учні мали можливість переглянути короткий відеофільм про наслідки вживання алкоголю та протиправної поведінки підлітка. Після перегляду фільм було обговорено, також учні задали запитання щодо норм поведінки у громадських місцях, відповідальності за хуліганство тощо. Зустріч мала профілактичний характер і була надзвичайно пізнавальною для школярів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Свято Першого дзвоника